Gruppresor

Boka en paketresa för en extra helhetsupplevelse av S:t Olofs sjöled.  En förtäckning över pilgrimstjänster och -stämplar finns här.

PILGRIMSVANDRING OCH TYSTNADENS YOGA®

Välkommen till den åländska skärgården på våren för att uppleva kristen tystnadsyoga® och pilgrimsvandring tillsammans med yogainstruktören och prästen Menni Heikkinen.

Go Archipelago

Undvik huvudvägarna och njut istället av ytterskärgårdens oförglömliga charm. Under tre dagar får du uppleva slingrande småvägar, idylliska fiskehamnar och charmiga konstnärsbyar i skärgårdens finaste områden! Närproducerad frukost och middag varje dag. Paketet är självstyrt.

S:T OLAVS BUDSKAP PILGRIMSVANDRING

Pilgrimsvandringen mot skärgården och Åland 14.8-19.8 är en del av Budskapet Pilgrimsvandring2022 26.5-19.8 från Nyslott. Vandring och segling.
14.8. Åbo - Kuusistö - Pargas
15,8. Pargas - Nagu
16–17.8.Nagu–Sottunga segling
18.8 Sottunga – Långnäs – Lemland
19.8. Lemland – Jomala

PILGRIMSVANDRING OCH RIDNING

Upplev en glimt av historien och en pilgrimsvandring på Åland, nu för första gången med häst! Resan passar dig som är en erfaren ryttare, samt njuter av ett historiskt och andligt program.

TYST VÅRRETREAT

Välkommen på en tyst retreat i de historiska omgivningarna i Kuusisto nära Åbo, för att uppleva våren när den är som vackrast. Helgen är full av meditativa vandringar, dagarna avslutas med kvällsmeditation i Kuusisto kyrka.

ST OLAVS ELEKTRISKA CYKELTUR

Cykla med oss från Åbo mot Nagu. På vägen tillbaka kopplar vi av på M/S Norrskärs däck och beundrar skärgårdslandskapet. Guidad dagstur.

KANOTTUR - 3 ELLER 6 DAGAR

Under denna 3- eller 6-dagarsutflykt tar du en tur genom de mest intressanta historiska händelserna i skärgården. Från Nagu till Kökar. Boende i tält för 2 personer. Utflykten är lämplig för nybörjare till mer erfarna paddlare. Normal grundkondition räcker.

VÅRA HELGON – GUIDAD TUR

Vill du veta mer om S:t Olavs resa i Norden? Vi kan också berätta om andra helgon i våra kyrkor. Enligt överenskommelse i Pargas, Nagu eller Korpo. Språk finska / svenska / engelska / italienska. Saaristo-oppaat ry

cycling on the path

CYKELUTHYRNING OCH BAGAGETRANSPORT

Cykeluthyrning i Åbo och på mer än 25 olika platser runt om i skärgården. Bagagetransport ordnas mellan Åbo och Korpo.

Erwandern des St. Olavsweg

Auf Sie wartet eine spannende Wanderreise auf dem St.-Olav-Seepilgerweg durch eines der schönsten Archipele der Welt. Sie wandern auf mittelalterlichen Pfaden. Sie passieren geschichtsträchtigen Grund und erleben eine beeindruckende Natur.

Our digital maps include information on routes, ferries, accommodation and other services

Travel agents that can arrange tours for groups:

Go Archipelago webpage. email: info@goarchipelago.fi Tel: +358 40 220 2158

Nordic Pilgrim (also individuals) www.nordicpilgrim.com. email: info@nordicpilgrim.com Tel: +31 645284533

Launokorpi website email: kaisa@launokorpi.com Tel +358 40 5417 033

Åland Expeditions website email: sales@alandexpeditions.ax Tel: +358 406 745 290

Archipelago Booking of Finland Ltd email: info@archipelagobooking.fi Tel: +358 2 410 6600

For tour operators:

Tour operators and groups can also contact project manager James Simpson directly.